Autor:

Pekingské maso II.

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná
nebo svíčková
500 g
Kapie 3 ks
Cibule
velká
1 ks
Vejce 1 ks
Škrobová moučka 1 lžička
Víno 1 lžíce
Cukr 1 lžička
Sojová omáčka 1 lžíce
Zázvor
špetka
 
Mírně pálivá paprika
špetka
 
Sůl  
Olej  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji za stálého míchání, přidáme drobně nakrájenou cibuli a kapie. Mícháme dále na pánvi asi 2-3 minuty, pak přidáme sójovou omáčku, špetku vegety, případně sůl. podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Pekingské maso II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web