Autor:

Pečený slaný koláč s bramborami

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 2 hrnek
Vařící voda 1/2 hrnek
Olivový olej 1/2 hrnek
Sůl  
Brambory  
Provensálské koření  
Pečící papír  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Z mouky, vody, oleje a soli vypracujeme nejlépe v mixéru těsto. Dáme si na plech pečící papír. Na pečící papír položíme těsto a rovnoměrně vyválíme.

Na vrch těsta naložíme syrově nakrájené na plátky brambory. Posypeme provensálským kořením.

Pečeme v troubě na 180° až 200°C asi 40 minut. Chutná báječně!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Pečený slaný koláč s bramborami

Komentáře

  1. vera   01.08.2006 | 19:08 | reagovat |

    To testo hodne pripomina testo, ktere uz tu je nekde popsane (rychle testo na slany kolac?) Ty brambory se opravdu nicim nezalevaji, ani trosku? Pripada mi, ze to musi byt suche

  2. Alena Hanusová   01.08.2006 | 17:36 | reagovat |

    Taky by mě to zajímalo! Ale vypadá to, že se to ničím nezalévá. Chtěla bych to ochutnat...

  3. Vendy   24.07.2006 | 12:19 | reagovat |

    Nezalévá se to žádnou smetanou s vejci, či něčím jiným? Ani žádný sýr? Přijde mi to ňáké divné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web