Autor:

Pečený králík na zelí s ananasem

Střední
Porce: 4
Ingredience
Králík  
Anglická slanina 100 g
Ananas 200 g
Rozmarýn  
Sůl  
Pepř mletý  
Bílé víno 200 ml
Zelí
marinované
670 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Římský pekáč namočíme na 10 minut do studené vody, aby nasákl vodu. Zelí scedíme, přesypeme na dno pekáče, poklademe kousky ananasu a podlijeme vínem. Maso okořeníme a položíme na zelí, poklademe plátky anglické slaniny a přiklopíme poklicí.

V troubě pečeme na nejvyšším stupni asi hodinu. Podáváme s houbovými lívanečky nebo knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Pečený králík na zelí s ananasem

Komentáře

  1. Kuchařka on-line   22.01.2005 | 11:41 | reagovat |

    Římský pekáč je pekáč z pálené hlíny. Jídlo připravovaném v římském hrnci se nemusí míchat, otáčet ani podlévat. Více informací o vaření v římském hrnci najdete v zajímavostech http://recepty.atlas.cz/zajimavost.asp?id_zajimavost=JNMQFSC5

  2. Sarka   22.01.2005 | 10:37 | reagovat |

    co je to rimsky pekas ? Dekuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí  Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web