Pečený králík na česneku a pivu

20 minut PT0H20M
Ingredience
Králík 1 ks
Česnek
Sůl 2 lžíce
Kmín 1 lžíce
Estragon 1 špetka
Tymián 1 svazek
Pivo 1/2 l
Rostlinný olej 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka vložíme do hlubšího pekáče a zalijeme směsí z utřených česneků, soli, koření, oleje a piva. Můžeme navrch položit plátky slaniny (nevyschne) a dáme zakryté pokličkou do trouby péct na 200 °C asi 2-2,5 hod. Pečeme stále pod pokličkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Pečený králík na česneku a pivu

Komentáře

  1. Jana z VM   15.01.2007 | 12:50 | reagovat |

    Taky se těším, až tohoto králíčka vyzkouším. Toho my můžem na jakýkoliv způsob !! Králík nemá v masu konkurenci. :o)

  2. Zdenka Korábová   13.01.2007 | 11:55 | reagovat |

    Určitě vyzkouším a už vidím, že rozšířím svoji králičí kuchařku a bude to s hráškem a mrkví a co příloha, asi nejlepší budou brambory, že.

  3. Airan   12.01.2007 | 18:48 | reagovat |

    Vyborny recept, nas oblibeny - ja tu slaninku ovalim v koreni a prospikuji tim kralicka.Kombinace cesnek, tymian a pivo tam delaji sve:-)) Vrele doporucuji! Jo, a kolem se muze dat hrasek s mrkvi, krasne nasaji te dobre stavickya na taliri to vypada moc hezky:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web