Pečený králík na česneku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • králičí maso (Zadní)
    • 60
      g slanina
    • 40
      g máslo
    • 6
      stroužek česnek
    • 10
      g hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Odleželého králíka protkneme proužky slaniny a mírně osolíme. Na pekáč dáme máslo, přidáme rozetřený nebo nastrouhaný česnek, osmahneme, vložíme králíka, trochu podlijeme a upečeme. Měkkého králíka vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, krátce osmahneme, podlijeme a důkladně povaříme. Podáváme se špenátem a opečenými brambory.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Klomík
    Klomík |

    5. 4. 2015 23:12

    Zase králíka...

  • Lenka
    Lenka |

    14. 9. 2014 18:05

    Taky bych brala info jak dlouho a na kolik kralika pect. :-(

  • terca =)
    terca =) |

    17. 4. 2011 20:27

    Hledam na kolik ho peci... Je to muj prvni kajda. Nasla jsem na internetu na 180 po 2 hodiny. Myslite, ze to bude stacit? Nebo nebude to vysusene? Dekuju za odpoved. Preji vsem hodne uspechu =)

  • michal jakouš
    michal jakouš |

    11. 2. 2010 22:51

    pro jistotu jsem dal jak britskou slaninu tak špek a nemělo to chybu

  • lol
    lol |

    27. 12. 2007 13:43

    mňám

  • e.winkas
    e.winkas |

    30. 8. 2006 10:01

    je to výborné..já přidávám ještě na drobno nakrájený špek přímo do pekáčku..

  • Anonym
    Anonym |

    13. 4. 2006 18:05

    zaměňuji slaninu za anglickou slaninu - výborná klasika