Autor:

Pečený kapr s voňavými jablky

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Kapr 4 plátek
Jablka 2 ks
Máslo 3 lžíce
Hladká mouka  
Citronová šťáva  
Hřebíček 1 ks
Pepř mletý 4 ks
Skořice  
Zázvor 1 špetka
Šafrán 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet asi 2 hodiny v chladničce. Hřebíček a celé pepře jemně rozdrtíme v hmoždíři, smícháme s rozemnutým šafránem, špetkou mleté skořice a mletého zázvoru. Porce kapra poprášíme jemně drceným kořením a obalíme v hladké mouce. Vložíme do horkého másla a zvolna pečeme, aby se máslo nepřepálilo. Asi po 5 minutách přidáváme plátky oloupaných jablek zbavených jádřinců a společně dodusíme v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Pečený kapr s voňavými jablky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web