Pečený holub

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks holub
    • 80
      g máslo
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Umyté osušené holuby osolíme, dáme je na máslem vymazaný pekáč, podlijeme vodou a pečeme. Během pečení je podléváme vlastní šťávou. Podáváme s dušenou rýží, bramborovou kaší nebo vařenými brambory. Holuby můžeme před pečením naplnit houskovou nápní podobně jako kuře.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Klára K.
    Klára K. |

    12. 1. 2011 14:59

    Jirko, holuby sú fantastická mňamka. Ja som ich zo pár desiatok očistila aj pripravila. Je to delikatesa. Polievke z holuba sa nič nevyrovná, pre rekonvalestov najlepšia, ale musíš vedieť odkial sú, určite nie také čo poletujú a prikrmujú sa na námestiach.

  • Jitka
    Jitka |

    12. 1. 2011 14:13

    Já bych se bála,že z toho něco chytnu.U nás jim říkáme tuberáci.To se dá někde koupit?

  • dzudy
    dzudy |

    12. 1. 2011 14:07

    Mně pekli, když jsem byla malá, holoubátka, to děda ještě choval holuby...ač jsem byla hodně vybíravá, holoubata mi strašně chutnala. Je to jako kuře zkřížené s divočinou :-P

  • recepty73
    recepty73 |

    12. 1. 2011 13:36

    Že bych si šel zastřílet :-D ?V životě jsem holuba nejedl,jak chutná :-\ ?Lze k něčeme přirovnat?