Autor:

Pečený (grilovaný) hrášek

Snadné
Množství dle chuti
Hrášek
čerstvý nebo mražený
 
Rostlinný olej
nebo olivový
 
Koření - Grilovaná zelenina
nebo grilovací koření
 
Pečený (grilovaný) hrášek

Postup přípravy:

Na vymazaný plech rozprostřeme hrášek (čerstvý nebo rozmražený), který pokapeme olejem, posypeme kořením a dáme na 180°C zapéct do předehřáté trouby nebo pod gril. Za cca 15-20 minut bude hrášek dozlatova opečený, uvnitř měkký a napovrchu křupavý.

Podáváme s bramborovou kaší a volským okem nebo jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Makové müsli placičky Zdravá snídaně do každé rodiny Články z

Komentáře k receptu: Pečený (grilovaný) hrášek

Komentáře

  1. Pavlina   23.04.2015 | 10:37 | reagovat | závadný

    Vynikajici! Ani ve snu by mi nenapadlo dat hrasek do trouby a protom to je tak skvele.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web