Pečený (grilovaný) hrášek

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Množství dle chuti
    • hrášek čerstvý nebo mražený
    • rostlinný olej nebo olivový
    • koření - grilovaná zelenina nebo grilovací koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na vymazaný plech rozprostřeme hrášek (čerstvý nebo rozmražený), který pokapeme olejem, posypeme kořením a dáme na 180°C zapéct do předehřáté trouby nebo pod gril. Za cca 15-20 minut bude hrášek dozlatova opečený, uvnitř měkký a napovrchu křupavý.
2
Podáváme s bramborovou kaší a volským okem nebo jako přílohu k masu.

Komentáře k receptu

  • Pavlina
    Pavlina |

    23. 4. 2015 10:37

    Vynikajici! Ani ve snu by mi nenapadlo dat hrasek do trouby a protom to je tak skvele.