Autor:

Pečený (grilovaný) hrášek

Snadné
Množství dle chuti
Hrášek
čerstvý nebo mražený
 
Rostlinný olej
nebo olivový
 
Koření - Grilovaná zelenina
nebo grilovací koření
 
Pečený (grilovaný) hrášek

Postup přípravy:

Na vymazaný plech rozprostřeme hrášek (čerstvý nebo rozmražený), který pokapeme olejem, posypeme kořením a dáme na 180°C zapéct do předehřáté trouby nebo pod gril. Za cca 15-20 minut bude hrášek dozlatova opečený, uvnitř měkký a napovrchu křupavý.

Podáváme s bramborovou kaší a volským okem nebo jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Mazanec Svátky jara den po dni. Ty nej velikonoční recepty - díl II. Články z

Komentáře k receptu: Pečený (grilovaný) hrášek

Komentáře

  1. Pavlina   23.04.2015 | 10:37 | reagovat |

    Vynikajici! Ani ve snu by mi nenapadlo dat hrasek do trouby a protom to je tak skvele.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web