Autor:

Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
bok
1 kg
Drůbeží játra 1/2 kg
Sůl  
Kmín  
Voda  
Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1 - 1,5 cm. Drůbeží játra si očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a naskládáme do pekáčku. Podlijeme vodou a dáme péct do předehřáté trouby doměkka a dozlatova. Během pečení podléváme a dle potřeby otáčíme. Podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí dobře vychlazeného piva.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1
5 9 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 9x)
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

Komentáře

  1. Kateřina   06.02.2015 | 6:58 | reagovat | závadný

    Byla to delikatesa a nejvíc se nad játry olizoval manžel.

  2. jmuell1   05.08.2013 | 8:22 | reagovat | závadný

    Bezva nápad na kombinaci. Jen jsem to udělala trošku jinak. Na vrstvu bůčku jsem nasypala naplátkovanou cibuli a česnek, posypala čerstvým rozmarýnem a grilovacím kořením. Játra jsem přidávala až po nějaké době. Z Vašeho nápadu jsem tedy nakonec udělala něco jiného, ale i tak to mělo úspěch a já děkuji za super typ na kombinaci.

    1. pootter   11.08.2013 | 16:46 | reagovat | závadný

      Udělal jsem to dnes k obědu podle Vás,bylo to vynikající :-)

  3. Ranglová   23.05.2012 | 12:07 | reagovat | závadný

    Naprostá delikatesa :-* , přála bych vám vidět mého drahého jak nad pekáčem s kůrkou od chleba vyjídá co zbylo O:-)

  4. dedlad   07.12.2011 | 11:14 | reagovat | závadný

    Dovolil jsem si vyměnit bůček za vepřovou plec. Výborné.Děkuji za inspiraci.

    1. recepty73   07.12.2011 | 17:44 | reagovat | závadný

      ...není zač, jsem rád, že Vám chutnalo...

  5. Dita   03.12.2011 | 19:07 | reagovat | závadný

    Koupila jsem pěkný bůček na segedín a kousek z něho odřízla, abych konečně vyzkoušela tenhle recept. Lákalo mě to už dlouho. Je to moc dobré, játra dostala výbornou chuť a s chlebem a pivečkem hotové nebe v hubě. Přemýšlím o tom, že tuhle dobrotu udělám na Silvestra chlapům k večeři místo pečeného kolínka, aby měli dobrý základ před dlouhou nocí.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web