Autor:

Pečení slanečci v marinádě

Střední
Ingredience
Hladká mouka 60 g
Sůl  
Máslo 50 g
Bílý vinný ocet 350 ml
Cibule 150 g
Cukr 50 g
Červená cibule 150 g
Slanečci
vykuchaní asi po 150 g
4 ks
Nakládané okurky  
Kopr
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vykuchané slanečky opereme pod tekoucí studenou vodou a osušíme. Mouku smícháme s trochou soli a ryby v ní obalíme. Na rozehřátém másle slanečky po obou stranách opékáme 5-6 minut. Vinný ocet smícháme se 150 ml vody. Přidáme koření, 2 lžíce soli a cukru a necháme vařit asi 15 minut.

Bílou a červenou cibuli nakrájíme na silnější proužky, přidáme je do horké marinády a necháme v ní asi 10 minut. Opečené slanečky dáme do velké mísy, zalijeme uvařenou marinádou a necháme 24 hodin v chladu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Pečení slanečci v marinádě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web