Autor:

Pečení slanečci v marinádě

Střední
Ingredience
Hladká mouka 60 g
Sůl  
Máslo 50 g
Bílý vinný ocet 350 ml
Cibule 150 g
Cukr 50 g
Červená cibule 150 g
Slanečci
vykuchaní asi po 150 g
4 ks
Nakládané okurky  
Kopr
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vykuchané slanečky opereme pod tekoucí studenou vodou a osušíme. Mouku smícháme s trochou soli a ryby v ní obalíme. Na rozehřátém másle slanečky po obou stranách opékáme 5-6 minut. Vinný ocet smícháme se 150 ml vody. Přidáme koření, 2 lžíce soli a cukru a necháme vařit asi 15 minut.

Bílou a červenou cibuli nakrájíme na silnější proužky, přidáme je do horké marinády a necháme v ní asi 10 minut. Opečené slanečky dáme do velké mísy, zalijeme uvařenou marinádou a necháme 24 hodin v chladu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Pečení slanečci v marinádě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web