Autor:

Pečené zeleninové lívance

Střední
Ingredience
Červená cibule 2 ks
Cuketa 2 ks
Červená paprika 1 ks
Paprika - žlutá 1 ks
Strouhaný parmazán 50 g
Olivový olej  
Omáčka
tomatová s bazalkou (můžeme použít tomatový protlak a čerstvě najemno nasekané koření smíchané do vl
1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Rozehřejeme troubu na 200 °C. Cibuli, cuketu a papriky nakrájíme na větší kusy a spolu s olejem dáme do pekáče. Vložíme do trouby a pečeme zhruba 20 minut. Sem tam promícháme. Mezitím si připravíme lívance dle běžného postupu.

Když je zelenina upečená a lívance hotové, naplníme lívance zeleninou a srolujeme do trubiček. Tomatovou omáčku přivedeme k varu. Lívance klademe do pekáče a lžící poléváme tomatovou omáčkou. Posypeme parmezánem a pečeme 15 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Pečené zeleninové lívance

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   03.03.2006 | 12:45 | reagovat |

    Tohle vypadá dobře, ukládám:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web