Autor:

Pečené mleté maso s bílým zelím

Snadné
Ingredience
Bílé zelí 800 g
Mleté maso 250 g
Sýr 50 g
Vývar 1,4 l
Cibule
větší
1 ks
Olej 3 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Mléko 2 dl
Vejce 2 ks
Sůl  
Podravka  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Ze zelí odstraníme košťál Listy nakrájíme na čtverečky 1 cm x 1 cm Cibuli najemno nakrájíme (robot se srpovým nožem) Cibuli zpěníme na oleji Přidáme mleté maso Občas mícháme, dusíme 10 min. Přidáme zelí, sůl, papriku, několik lžic vody. Občas mícháme, dusíme 15 min. Zalijeme kečupem rozmíchaným ve vývaru Dusíme tak dlouho, až se tekutina odpaří Ve mléku rozšleháme vejce Směs dáme do pekáče, zalijeme mlékem s vejci Pečeme asi 10 min. Posypeme sýrem, pečeme tak dlouho, až zálivka ztuhne Doba přípravy: 1 hod. 30 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Pečené mleté maso s bílým zelím

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web