Autor:

Pečené koleno II.

210 minut PT0H210M
Snadné
Ingredience
Vepřové koleno
zadní
2 ks
Koření na pečené maso  
Grilovací koření  
Nálev
Studená voda  
Cibule
velké, nakrájené na kolečka
2 ks
Česnek 8 stroužek
Bobkový list 2 ks
Pepř celý 10 ks
Nové koření 5 ks
Tymián 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kolena dáme do nálevu, tak aby byla úplně ponořená. Necháme v chladu 48 hodin a během této doby kolena nejméně dvakrát obrátíme.
Pak je v nálevu vaříme jeden a půl hodiny. Uvařená kolena vyndáme, schladíme ve studené vodě. Osušíme, podélně několikrát nařízneme až na kost, okořeníme, trochu osolíme a dáme péct (v elektrické troubě na 150 nebo velmi dobře se pečou v remosce).
Během pečení potíráme olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Pečené koleno II.

Komentáře

  1. michal jakouš   14.03.2010 | 14:18 | reagovat | závadný

    je důležité opravdu koleno nařezat prosolit a okořenit je to lahůdka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy. VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy.
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web