Pečené buřty

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 12
      buřty
    • 2
      cibule
    • 1
      paprika
    • kečup - jemný
    • 2
      rajčata
    • 200
      g eidam sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pekáček vymažeme trochou oleje. Na dno vložíme podélně naříznuté buřty, do kterých napěchujeme na kolečka nakrájenou cibuli. Zalijeme maďarskou omáčkou nebo kečupem a přidáme na plátky nakrájenou papriku. Dle chuti osolíme a opepříme. Dáme do trouby péct. Pečeme cca 45 minut, poté vyjmeme z trouby, ještě poklademe rajčaty, posypeme strouhaným sýrem a dopékáme ještě asi 15 minut.
2
Podáváme s chlebem nebo brambory. Vyzkoušejte, je to opravdu velice chutné a jednoduché.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    16. 8. 2005 22:47

    A když se každý buřtík zabalí do plátku anglické slaniny, podlije se to jedním černým pivem a přidají se dvě papriky nakrájené na proužky, to je teprve mňamka:-))))

  • marcela slamdeckova
    marcela slamdeckova |

    16. 8. 2005 18:48

    tento recept mam vyzkouseny precetla jsem ho v casopise,a je to dobre pochutnani