Autor:

Pečené brambory s rozmarýnem

Snadné
Ingredience
Brambory  
Sůl  
Rozmarýn  
Tymián  
Česnek  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory uvaříme ve slupce - množství záleží podle toho, kolik vás bude, ale min. 1 kg. Necháme vychladnout, vychladlé oloupeme. Vymažeme plech olejem, brambory nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme rozmarýnem, tymiánem a dáme péci do trouby (cca na 180-200 °C), občas brambůrky promícháme a pečeme zhruba do zlatova.

Před koncem pečení můžeme přidat na hrubo nakrájený česnek a posypat tím brambory. Pokud máte troubu s grilem, tak je dopéct cca 5 minut pod grilem.

Výborné ke grilovanému masu, rozmarýn tomu dodává výbornou chuť, každému vždy móc chutnaly, nikdy nic nezbylo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Papriky plněné kysaným zelím a sladkokyselé červené zelí Zelí ve skle - příloha i delikatesa Články z

Komentáře k receptu: Pečené brambory s rozmarýnem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web