Autor:

Pečené brambory s rozmarýnem

Snadné
Ingredience
Brambory  
Sůl  
Rozmarýn  
Tymián  
Česnek  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory uvaříme ve slupce - množství záleží podle toho, kolik vás bude, ale min. 1 kg. Necháme vychladnout, vychladlé oloupeme. Vymažeme plech olejem, brambory nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme rozmarýnem, tymiánem a dáme péci do trouby (cca na 180-200 °C), občas brambůrky promícháme a pečeme zhruba do zlatova.

Před koncem pečení můžeme přidat na hrubo nakrájený česnek a posypat tím brambory. Pokud máte troubu s grilem, tak je dopéct cca 5 minut pod grilem.

Výborné ke grilovanému masu, rozmarýn tomu dodává výbornou chuť, každému vždy móc chutnaly, nikdy nic nezbylo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Pečené brambory s rozmarýnem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web