Pečené brambory s rozmarýnem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • sůl
    • rozmarýn
    • tymián
    • česnek
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce - množství záleží podle toho, kolik vás bude, ale min. 1 kg. Necháme vychladnout, vychladlé oloupeme. Vymažeme plech olejem, brambory nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme rozmarýnem, tymiánem a dáme péci do trouby (cca na 180-200 °C), občas brambůrky promícháme a pečeme zhruba do zlatova.
2
Před koncem pečení můžeme přidat na hrubo nakrájený česnek a posypat tím brambory. Pokud máte troubu s grilem, tak je dopéct cca 5 minut pod grilem.
3
Výborné ke grilovanému masu, rozmarýn tomu dodává výbornou chuť, každému vždy móc chutnaly, nikdy nic nezbylo.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.