Pečenáče

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • ryba (Cejn)
    • citron
    • polohrubá mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • olej
    • 1
      l ocet
    • 2
      l voda
    • nové koření
    • pepř mletý
    • sůl
    • bobkový list
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu obalíme jako řízek a usmažíme. Z octa, vody, trochu soli a koření uděláme nálev - necháme přejít varem a zchladit. Do sklenice vložíme rybí řízky, nato cibuli a zase řízky až do naplnění sklenice. Poté zalijeme nálevem, uzavřeme a dáme na 7-10 dní do lednice.
2
Kdo má rád pečenáče, bude mu to určitě chutnat!
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Bobeša
    Bobeša |

    6. 4. 2008 15:46

    Recept zní dobře, jen bych si ráda ověřila, jestli je poměr ocet voda 1:2 opravdu správný a nevloudila se tam chybička, protože dál na dva litry litr octu se mi zdá příliš (utopenci z obchodu jsou ve vynikajícím nálevu, který pocucávám k rybě, ale tohhe se mi fakt nezdá). děkuji za odpověď