Autor:

Pečenáče

Střední
Ingredience
Ryba
(Cejn)
 
Citron  
Polohrubá mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Olej  
Ocet 1 l
Voda 2 l
Nové koření  
Pepř mletý  
Sůl  
Bobkový list  
Cibule  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybu obalíme jako řízek a usmažíme. Z octa, vody, trochu soli a koření uděláme nálev - necháme přejít varem a zchladit. Do sklenice vložíme rybí řízky, nato cibuli a zase řízky až do naplnění sklenice. Poté zalijeme nálevem, uzavřeme a dáme na 7-10 dní do lednice.

Kdo má rád pečenáče, bude mu to určitě chutnat!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Pečenáče

Komentáře

  1. Bobeša   06.04.2008 | 15:46 | reagovat | závadný

    Recept zní dobře, jen bych si ráda ověřila, jestli je poměr ocet voda 1:2 opravdu správný a nevloudila se tam chybička, protože dál na dva litry litr octu se mi zdá příliš (utopenci z obchodu jsou ve vynikajícím nálevu, který pocucávám k rybě, ale tohhe se mi fakt nezdá). děkuji za odpověď

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web