Autor:

Pečenáče

Střední
Ingredience
Ryba
(Cejn)
 
Citron  
Polohrubá mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Olej  
Ocet 1 l
Voda 2 l
Nové koření  
Pepř mletý  
Sůl  
Bobkový list  
Cibule  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybu obalíme jako řízek a usmažíme. Z octa, vody, trochu soli a koření uděláme nálev - necháme přejít varem a zchladit. Do sklenice vložíme rybí řízky, nato cibuli a zase řízky až do naplnění sklenice. Poté zalijeme nálevem, uzavřeme a dáme na 7-10 dní do lednice.

Kdo má rád pečenáče, bude mu to určitě chutnat!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Pečenáče

Komentáře

  1. Bobeša   06.04.2008 | 15:46 | reagovat |

    Recept zní dobře, jen bych si ráda ověřila, jestli je poměr ocet voda 1:2 opravdu správný a nevloudila se tam chybička, protože dál na dva litry litr octu se mi zdá příliš (utopenci z obchodu jsou ve vynikajícím nálevu, který pocucávám k rybě, ale tohhe se mi fakt nezdá). děkuji za odpověď

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web