Pečená treska se smetanou a pórkem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks treska
    • 150
      g tvrdý sýr strouhaný
    • 1
      kelímek smetana
    • 1
      ks pórek
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička bazalka
    • 1
      špetka sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tresku z obou stran osolíme a vyskládáme na olejem vymazanou pečící mísu. Posypeme grilovacím kořením, bazalkou a na kolečka nakrájeným pórkem. Dáme na 10-15 min. do vyhřáté trouby. Potom vše zalejeme smetanou a posypeme sýrem. Dáme opět do trouby a pečeme do zlatova.
2
Podáváme s bramborami.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Filipa
    Filipa |

    1. 1. 2015 12:42

    co je to vyhřátá trouba prosím, kolik stupňů

  • marci2 marci2
    marci2 marci2 |

    23. 8. 2009 12:57

    Móóc chutné! Dávám 1 a přidávám do oblíbených.

  • marci2 marci2
    marci2 marci2 |

    23. 8. 2009 12:50

    Móóc chutné! Dávám 1 a přidávám do oblíbených.

  • Lucie Levová
    Lucie Levová |

    30. 10. 2008 07:40

    Udělali jsem si tresku, dle tohoto receptu a bylo to vynikající, už dlouho jsem si tak nepochutnala, díky za prima receptík. Došlo mi grilovací koření, tak jsem tam dla anapůl grilovací koření a napůl koření Adžika a jedna báseň