Pečená krkovice na rozmarýnu

Hodnocení:

Moje:

180 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová krkovice Na plátky, nebo velké kostky
    • 1
      dl olej
    • 4
      lžíce rozmarýn 3-4
    • 2
      lžíce oregáno 1-2
    • 2
      lžíce bazalka 1-2
    • 2
      dl víno
    • sůl
    • 1
      lžíce brandy Nebo koňak
    • 1
      lžíce pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smíchejte olej, brandy, rozmarýn, oregano, bazalku, sůl a pepř. Vložte krkovici a přes noc marinujte (můžete i rovnou péct).
2
Naložené maso vložte do pekáče, zalijte bílým vínem (může být i červené) a pečte na cca 180 °C 2-2,5 hodiny (první hodinu přikryté, poté odkryjeme). V případě potřeby v průběhu pečení ještě podléváme vodou či vínem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.