Autor:

Pečená krkovice na rozmarýnu

180 minut PT0H180M
Snadné
Ingredience
Vepřová krkovice
Na plátky, nebo velké kostky
1 kg
Olej 1 dl
Rozmarýn
3-4
4 lžíce
Oregáno
1-2
2 lžíce
Bazalka
1-2
2 lžíce
Víno 2 dl
Sůl  
Brandy
Nebo koňak
1 lžíce
Pepř mletý 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Smíchejte olej, brandy, rozmarýn, oregano, bazalku, sůl a pepř. Vložte krkovici a přes noc marinujte (můžete i rovnou péct).

Naložené maso vložte do pekáče, zalijte bílým vínem (může být i červené) a pečte na cca 180 °C 2-2,5 hodiny (první hodinu přikryté, poté odkryjeme). V případě potřeby v průběhu pečení ještě podléváme vodou či vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pečená krkovice na rozmarýnu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web