Pečená krkovice na pivu

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
120 minut
6
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg plátky krkovičky bez kosti
    • 0,5
      kg cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • 1
      sklenice pivo - černé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa omyjeme, vysušíme, prsty "naklepeme" a okořeníme... Na pánvičce chvíli opečeme z každé strany a podlejeme pivem.
2
Maso dáme do pekáče, posypeme cibulí, můžeme přidat rajčatový protlak a dle potřeby taky ještě podlejeme pivem.
3
Pečeme cca 2 hodiny v předehřáte troubě na 200°C,nejlépe chutná s mačkanými brambory.
4
Všem přeji dobrou chuť!
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.