Autor:

Pečená krkovice na pivu

120 minut PT0H120M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Plátky krkovičky bez kosti 1 kg
Cibule 1/2 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Pivo - černé 1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky masa omyjeme, vysušíme, prsty „naklepeme“ a okořeníme... Na pánvičce chvíli opečeme z každé strany a podlejeme pivem.

Maso dáme do pekáče, posypeme cibulí, můžeme přidat rajčatový protlak a dle potřeby taky ještě podlejeme pivem.

Pečeme cca 2 hodiny v předehřáte troubě na 200°C,nejlépe chutná s mačkanými brambory.

Všem přeji dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Nejlepší rybí obědy: Fish&chips i ryba na fenyklu Články z

Komentáře k receptu: Pečená krkovice na pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web