Autor:

Pečená králičí stehna

Střední
Ingredience
Králíčí stehna 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Olej 1 lžíce
Špek
nakrájený na plátky
60 g
Malé cibulky
šťavnaté
300 g
Červené feferonky 1 ks
Bílé víno 1 dl
Paprika 1 lžíce
Šalvěj
lístky
8 ks
Bobkový list 2 ks
Hřebíček 2 ks
Cherry rajčátka 250 g
Masox 2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Stehna osolíme a opepříme. Na horkém olivovém oleji je pečlivě opečeme ze všech stra. Slijeme tuk a přidáme špek a znovu dohromady opatrně opečeme. Oloupeme cibulky a na pět minut přidáme k masu. Vše jemně podusíme. Vezmeme feferonku, zbavíme ji jadřince, nakrájíme na malé kousky a přidáme k masu. Vše zalijeme bílým vínem a přidáme papriku a ostatní koření. Dalších pět minut vše opatrně vaříme. Jen rajčátka a bujón přidáme až těsně předtím, než vše vložíme do zapékací mísy a v troubě při teplotě 180°C pečeme asi 50 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Pečená králičí stehna

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web