Autor:

Pečená kachna s kalvadosem

Střední
Ingredience
Kachní maso
celá kachna
1 ks
Cibule 1 ks
Jablka 2 ks
Máslo 100 g
Rohlík 2 ks
Strouhanka 60 g
Skořice  
Pepř mletý  
Sůl  
Citronová kůra  
Med 2 lžíce
Kalvados 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kačenu okořeníme, osolíme. Na másle opražíme cibuli, přidáme na kostky nakrájená jablka, strouhanku, přilejeme kalvados a koření. Vmícháme na kostky nakrájené rohlíky.

Pokud jsou rohlíky málo vlhké, dolejeme trošku mléka nebo vývaru. Kačenu naplníme a pečeme asi 2 hodiny. Před dopečením potíráme medem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Pečená kachna s kalvadosem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web