Pečená kachna s kalvadosem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kachní maso celá kachna
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks jablka
    • 100
      g máslo
    • 2
      ks rohlík
    • 60
      g strouhanka
    • skořice
    • pepř mletý
    • sůl
    • citronová kůra
    • 2
      lžíce med
    • 1
      dl kalvados

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kačenu okořeníme, osolíme. Na másle opražíme cibuli, přidáme na kostky nakrájená jablka, strouhanku, přilejeme kalvados a koření. Vmícháme na kostky nakrájené rohlíky.
2
Pokud jsou rohlíky málo vlhké, dolejeme trošku mléka nebo vývaru. Kačenu naplníme a pečeme asi 2 hodiny. Před dopečením potíráme medem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.