Autor:

Pečená houbová nádivka

Střední
Ingredience
Hlíva ústřičná 300 g
Rohlík 3 ks
Vejce 4 ks
Prášek do pečiva 1 balíček
Krupice  
Sůl  
Pepř mletý  
Majoránka  
Máslo  
Cibule  
Mléko  
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Hlívu nakrájíme nadrobno a na másle usmažíme. Rohlíky nakrájíme, polijeme mlékem a rozmačkáme. Přidáme smažené houby, vejce, krupičku dle potřeby, prášek do pečiva(necelý), sůl, pepř, prolisovaný česnek, majoránku a usmaženou cibuli. Těsto rozetřeme do zapékací mísy nebo do pekáčku a upečeme dorůžova. Podáváme s kyselou okurkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: Pečená houbová nádivka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web