Autor:

Patnáctiminutová roláda

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Vejce 5 ks
Cukr krupice 5 lžíce
Polohrubá mouka 3 lžíce
Kakao 3 lžička
Šlehačka 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme kakao, polohrubou mouku a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.

Vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě asi 5 minut.

Ušleháme šlehačku a upečené a vychladlé těsto potřeme šlehačkou.

Opatrně svineme do rolády a nakonec tuto roládu pocukrujeme.

Pokud nemáte doma šlehačku nebo kakao, budete mít roládu světlou a namažete ji marmeládou. Chutná také dobře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kolik toho víte o kávě? Články z

Komentáře k receptu: Patnáctiminutová roláda

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web