Autor:

Patnáctiminutová roláda

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Vejce 5 ks
Cukr krupice 5 lžíce
Polohrubá mouka 3 lžíce
Kakao 3 lžička
Šlehačka 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme kakao, polohrubou mouku a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.

Vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě asi 5 minut.

Ušleháme šlehačku a upečené a vychladlé těsto potřeme šlehačkou.

Opatrně svineme do rolády a nakonec tuto roládu pocukrujeme.

Pokud nemáte doma šlehačku nebo kakao, budete mít roládu světlou a namažete ji marmeládou. Chutná také dobře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Valentýnské pokušení ke kávě i čaji Články z

Komentáře k receptu: Patnáctiminutová roláda

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web