Autor:

Patnáctiminutová roláda

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Vejce 5 ks
Cukr krupice 5 lžíce
Polohrubá mouka 3 lžíce
Kakao 3 lžička
Šlehačka 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme kakao, polohrubou mouku a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.

Vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě asi 5 minut.

Ušleháme šlehačku a upečené a vychladlé těsto potřeme šlehačkou.

Opatrně svineme do rolády a nakonec tuto roládu pocukrujeme.

Pokud nemáte doma šlehačku nebo kakao, budete mít roládu světlou a namažete ji marmeládou. Chutná také dobře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tartaletky s vanilkovým krémem a letními plody To nejlepší z lesů, zahrad i alejí Články z

Komentáře k receptu: Patnáctiminutová roláda

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web