Autor:

Patizonová směs - bezmasá

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Patizony
oloupaný, vydlabaný
400 g
Olej  
Čerstvé žampiony 4 ks
Červená paprika 1/2 ks
Cuketa
mladá, menší
1 ks
Koření
- dle chuti: Adžika, čubrica, ďábelské, gyros... nebo bylinky dle chuti
 
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Sojová omáčka
dle chuti - není nutná
 
Patizonová směs - bezmasá

Postup přípravy:

Očištěný patizon pokrájíme na hranolky, které na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme dozlatova. Po osmažení přidáme pokrájenou papriku, cuketu a žampiony a za občasného promíchání dále zprudka smažíme, aby se směs nezačala dusit. Po osmažení okořeníme, osolíme (nebo přidáme sojovou omáčku), zasypeme solamylem, promícháme, přidáme pár lžic vody a necháme provařit.

Podáváme s těstovinami, rýží, bramborem nebo osmaženými tousty. Dozdobit můžeme čerstvou zeleninou nebo bylinkami.

Do směsi můžeme přidat šmakouna nebo tofu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
4.86 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 7x)
Pikantní bůček Recept na víkend: Maso pro muže Články z

Komentáře k receptu: Patizonová směs - bezmasá

Komentáře

  1. BronislavaP   26.08.2015 | 15:50 | reagovat | závadný

    Výborné jídlo!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web