Autor:

Patizonová polévka ala květáková

Střední
Ingredience
Patizony  
Cibule  
Mléko  
Sůl  
Pepř mletý  
Muškátový oříšek
nebo květ
 
Kurkuma
(kdo má rád)
 
Chleba  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Patizon pokud je čerstvý můžeme ponechat i se slupkou, je měkkoučká, pokud už je starší, raději oloupeme, zbavíme jádřinců. Nakrájíme na kostičky.

Orestujeme si cibulku a přidáme půl nakrájených patizonů, osolíme, opepříme a uvaříme. Druhou polovinu patizonu umixujeme s mlékem a přidáme do polévky.

Ozdobíme zelenou petrželkou nebo pažitkou a můžeme jako přílohu orestovat chléb nebo housku. Nebo kdo má rád, může přidat na kostičky nakrájený sýr. Nebo v polévce přivařit nakrájené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Reklama
Vývar s knedlíčky Hovězí vývar krok za krokem + speciální šéfkuchařské fígle Články z

Komentáře k receptu: Patizonová polévka ala květáková

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web