Autor:

Patizonová polévka ala květáková

Střední
Ingredience
Patizony  
Cibule  
Mléko  
Sůl  
Pepř mletý  
Muškátový oříšek
nebo květ
 
Kurkuma
(kdo má rád)
 
Chleba  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Patizon pokud je čerstvý můžeme ponechat i se slupkou, je měkkoučká, pokud už je starší, raději oloupeme, zbavíme jádřinců. Nakrájíme na kostičky.

Orestujeme si cibulku a přidáme půl nakrájených patizonů, osolíme, opepříme a uvaříme. Druhou polovinu patizonu umixujeme s mlékem a přidáme do polévky.

Ozdobíme zelenou petrželkou nebo pažitkou a můžeme jako přílohu orestovat chléb nebo housku. Nebo kdo má rád, může přidat na kostičky nakrájený sýr. Nebo v polévce přivařit nakrájené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Reklama
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Patizonová polévka ala květáková

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web