Autor:

Patizonová (kedlubnová) minutka

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Patizony
nebo kedlubna, očištěné
250 g
Anglická slanina
nebo moravská, váhalova...
100 g
Cibule 100 g
Česnek
1 -
2 stroužek
Olej  
Pepř mletý  
Sůl
nebo sojová omáčka
 
Játra
- dle chuti, nejsou nutná
 
Majoránka
- není nutná
 
Patizonová (kedlubnová) minutka

Postup přípravy:

Na pánev s troškou rozpáleného oleje necháme zprudka orestovat oloupané, na hranolky pokrájené patizony (kedlubny) s pokrájenou slaninou, nasekaným česnekem a měsíčky cibule. Můžeme opepřit, ale solíme až po osmažení, aby nám zelenina nepustila vodu a nezačala se dusit místo smažení.

Pokud máme rádi játra (drůbeží, vepřová, králičí), pokrájíme je a smažíme společně se směsí. Navíc můžeme směs ke konci smažení dochutit i troškou majoránky.

Podáváme s chlebem, rýží, bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1
4.87 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 8x)
Vepřová panenka s houbami a jablky Večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Patizonová (kedlubnová) minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web