Autor:

Patizonová (kedlubnová) minutka

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Patizony
nebo kedlubna, očištěné
250 g
Anglická slanina
nebo moravská, váhalova...
100 g
Cibule 100 g
Česnek
1 -
2 stroužek
Olej  
Pepř mletý  
Sůl
nebo sojová omáčka
 
Játra
- dle chuti, nejsou nutná
 
Majoránka
- není nutná
 
Patizonová (kedlubnová) minutka

Postup přípravy:

Na pánev s troškou rozpáleného oleje necháme zprudka orestovat oloupané, na hranolky pokrájené patizony (kedlubny) s pokrájenou slaninou, nasekaným česnekem a měsíčky cibule. Můžeme opepřit, ale solíme až po osmažení, aby nám zelenina nepustila vodu a nezačala se dusit místo smažení.

Pokud máme rádi játra (drůbeží, vepřová, králičí), pokrájíme je a smažíme společně se směsí. Navíc můžeme směs ke konci smažení dochutit i troškou majoránky.

Podáváme s chlebem, rýží, bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
4.86 7 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Patizonová (kedlubnová) minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web