Autor:

Patizonová (kedlubnová) minutka

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Patizony
nebo kedlubna, očištěné
250 g
Anglická slanina
nebo moravská, váhalova...
100 g
Cibule 100 g
Česnek
1 -
2 stroužek
Olej  
Pepř mletý  
Sůl
nebo sojová omáčka
 
Játra
- dle chuti, nejsou nutná
 
Majoránka
- není nutná
 
Patizonová (kedlubnová) minutka

Postup přípravy:

Na pánev s troškou rozpáleného oleje necháme zprudka orestovat oloupané, na hranolky pokrájené patizony (kedlubny) s pokrájenou slaninou, nasekaným česnekem a měsíčky cibule. Můžeme opepřit, ale solíme až po osmažení, aby nám zelenina nepustila vodu a nezačala se dusit místo smažení.

Pokud máme rádi játra (drůbeží, vepřová, králičí), pokrájíme je a smažíme společně se směsí. Navíc můžeme směs ke konci smažení dochutit i troškou majoránky.

Podáváme s chlebem, rýží, bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
4.86 7 5 1
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Patizonová (kedlubnová) minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka! Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka!
Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web