Autor:

Pastýřské řízky

Střední
Porce: 2
Ingredience
Roštěná
- říka se tomu spíš roštěnka
4 plátek
Vepřová panenka 1 plátek
Vejce 3 ks
Hladká mouka
- na obalení
 
Mléko  
Strouhanka
- nejlépe z rohlíků
 
Máslo  
Sádlo
- jenom dodá řízkům dobrou chuť
 
Česnek
- na naložení masa
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

1) Plátky roštěné důkladně naklepejte, osolte, potřete utřeným česnekem, pokapejte olejem a nechte (nejlépe přes noc) proležet.
2) Pak maso (včetně plátku vepřové panenky) obalte v trojobalu. Důležitá je dobrá strouhanka z rohlíků, do vajíček lze přidat trochu mléka. Smažte na směsi oleje, sádla a másla.
3) Opečené řízky nezapomeňte vysušit v ubrousku. Máslo se s olejem nepřepálí, ale dodá spolu se sádlem masu dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pastýřské řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web