Pastýřská pomazánka

Hodnocení:

Moje:

10 minut
-
Avi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • eidam sýr
    • tatarská omáčka
    • česnek
    • pepř mletý
    • měkký salám

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sýr nastrouháme na jemném struhadle, taktéž kdo chce i salám nastrouhat, prolisujeme česnek (kdo kolik snese, víc je lépe), opepříme, přidáme tatarku. Vše důkladně promícháme. Nutno nechat v ledničce odležet, aby se chutě propojily. Mažeme na veku nebo chuťovky.V létě je možné chlebíčky ozdobit rajčetem, paprikou, okurkou.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Kulinář Zdenda
    Kulinář Zdenda |

    3. 7. 2011 20:40

    <3 Nejlepší!!!

  • Pavla II
    Pavla II |

    13. 2. 2007 14:44

    Místo tatarky pouzivam bud pomazankove maslo, nebo hustou zakysanou smetanu (napr. Rama), neni to tak ridke a je to mene kalorické.

  • Marťa
    Marťa |

    26. 4. 2006 08:28

    Tuto pomazánku dělám na každé oslavě a je opravdu výborná.Doporučuji.