Autor:

Paštika - zavařená

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
2,5-3
3 kg
Játra 1/2 kg
Česnek 10 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček osolíme a dáme péct s nakrájenou cibulí, ale pozor, ať není bůček zcela vypečený. Játra, bůček a česnek semeleme, přidáme šťávu z upečeného bůčku, kterou jsme předem scedili, dochutíme solí a pepřem. Promíchanou paštiku plníme do skleniček, ale jen trochu přes polovinu, aby při zavařování paštika nevykypěla. Zavařujeme mírně 2 hodiny.

Je možné přidat do paštiky upečené kuře nebo kačenu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Paštika - zavařená

Komentáře

  1. ahojandy   21.10.2010 | 22:09 | reagovat |

    Vyzkousela jsem uz pred par mesici, chutnalo to vsem znamym v Chicagu. Neni nad ceskou dobrou jatrovku. Je to uzasne. A jen dodam, ze lze pridat i poradnou lzici plnotucne horcice na chut. Je to jemnejsi.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web