Paštika - zavařená

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      kg vepřový bůček 2,5-3
    • 0,5
      kg játra
    • 10
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček osolíme a dáme péct s nakrájenou cibulí, ale pozor, ať není bůček zcela vypečený. Játra, bůček a česnek semeleme, přidáme šťávu z upečeného bůčku, kterou jsme předem scedili, dochutíme solí a pepřem. Promíchanou paštiku plníme do skleniček, ale jen trochu přes polovinu, aby při zavařování paštika nevykypěla. Zavařujeme mírně 2 hodiny.
2
Je možné přidat do paštiky upečené kuře nebo kačenu.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ahojandy
    ahojandy |

    21. 10. 2010 22:09

    Vyzkousela jsem uz pred par mesici, chutnalo to vsem znamym v Chicagu. Neni nad ceskou dobrou jatrovku. Je to uzasne. A jen dodam, ze lze pridat i poradnou lzici plnotucne horcice na chut. Je to jemnejsi.