Autor:

Paštika - zavařená

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
2,5-3
3 kg
Játra 1/2 kg
Česnek 10 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček osolíme a dáme péct s nakrájenou cibulí, ale pozor, ať není bůček zcela vypečený. Játra, bůček a česnek semeleme, přidáme šťávu z upečeného bůčku, kterou jsme předem scedili, dochutíme solí a pepřem. Promíchanou paštiku plníme do skleniček, ale jen trochu přes polovinu, aby při zavařování paštika nevykypěla. Zavařujeme mírně 2 hodiny.

Je možné přidat do paštiky upečené kuře nebo kačenu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Paštika - zavařená

Komentáře

  1. ahojandy   21.10.2010 | 22:09 | reagovat |

    Vyzkousela jsem uz pred par mesici, chutnalo to vsem znamym v Chicagu. Neni nad ceskou dobrou jatrovku. Je to uzasne. A jen dodam, ze lze pridat i poradnou lzici plnotucne horcice na chut. Je to jemnejsi.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web