Autor:

Paštika - zavařená

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
2,5-3
3 kg
Játra 1/2 kg
Česnek 10 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček osolíme a dáme péct s nakrájenou cibulí, ale pozor, ať není bůček zcela vypečený. Játra, bůček a česnek semeleme, přidáme šťávu z upečeného bůčku, kterou jsme předem scedili, dochutíme solí a pepřem. Promíchanou paštiku plníme do skleniček, ale jen trochu přes polovinu, aby při zavařování paštika nevykypěla. Zavařujeme mírně 2 hodiny.

Je možné přidat do paštiky upečené kuře nebo kačenu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Paštika - zavařená

Komentáře

  1. ahojandy   21.10.2010 | 22:09 | reagovat | závadný

    Vyzkousela jsem uz pred par mesici, chutnalo to vsem znamym v Chicagu. Neni nad ceskou dobrou jatrovku. Je to uzasne. A jen dodam, ze lze pridat i poradnou lzici plnotucne horcice na chut. Je to jemnejsi.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web