Autor:

Paštika z vepřové pečeně

Snadné
Ingredience
Vepřová pečeně 1 kg
Slanina
anebo odřezky
1,25 kg
Sůl 15 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Všechno pomele,nebo rozmixujeme, osolíme, dobře promícháme.

Plníme do malých sklenic, vodu nalejeme do výšky 1/3 sklenic, dobře uzavřeme a dáme na 2 hodiny sterilizovat na 90°C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Paštika z vepřové pečeně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web