Paštika z drůbežích jater

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
120 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g vepřový bůček
    • 450
      g drůbeží játra
    • sůl
    • 2
      lžíce paštikové koření
    • 1
      ks žemle
    • 50
      g máslo
    • 100
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu rozšvaříme a osmahneme cibuli.
2
Přidáme nakrájené vepřové maso, okořeníme a dusíme 30 min. K téměř měkkému masu přidáme játra vodou navlhčenou žemli. Dusíme do měkka.
3
Směs necháme vychladnout. Osolíme a najemno umeleme.
4
Máslo ušleháme do pěny, přidáme mletou směs a ušlehanou smetanu a našleháme.
5
Směs rozetřeme do formy vyložené alobalem a necháme ztuhnout v lednici.
Zařazení: Maso Vnitřnosti Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.