Autor:

Paštika z drůbežích jater

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Slanina 100 g
Cibule 1 ks
Vepřový bůček 250 g
Drůbeží játra 450 g
Sůl  
Paštikové koření 2 lžíce
Žemle 1 ks
Máslo 50 g
Šlehačka 100 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Slaninu rozšvaříme a osmahneme cibuli.
Přidáme nakrájené vepřové maso, okořeníme a dusíme 30 min. K téměř měkkému masu přidáme játra vodou navlhčenou žemli. Dusíme do měkka.
Směs necháme vychladnout. Osolíme a najemno umeleme.
Máslo ušleháme do pěny, přidáme mletou směs a ušlehanou smetanu a našleháme.
Směs rozetřeme do formy vyložené alobalem a necháme ztuhnout v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Paštika z drůbežích jater

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web