Autor:

Paštika z drůbežích jater

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Slanina 100 g
Cibule 1 ks
Vepřový bůček 250 g
Drůbeží játra 450 g
Sůl  
Paštikové koření 2 lžíce
Žemle 1 ks
Máslo 50 g
Šlehačka 100 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Slaninu rozšvaříme a osmahneme cibuli.
Přidáme nakrájené vepřové maso, okořeníme a dusíme 30 min. K téměř měkkému masu přidáme játra vodou navlhčenou žemli. Dusíme do měkka.
Směs necháme vychladnout. Osolíme a najemno umeleme.
Máslo ušleháme do pěny, přidáme mletou směs a ušlehanou smetanu a našleháme.
Směs rozetřeme do formy vyložené alobalem a necháme ztuhnout v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Paštika z drůbežích jater

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web