Autor:

Paštika paní Olgy

Střední
Ingredience
Čočka 250 g
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 7 lžíce
Vejce 3 ks
Koření zabijačkové 1 lžička
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Čočku uvaříme do kašovité směsi. Na oleji osmahneme cibuli. Přimícháme čočkovou kaši a okořeníme. Zalijeme rozšlehanými vejci a propracujeme na vláčnou hmotu bez žmolků. Podusíme za občasného míchání. Pekáček nebo paštikovou formu vymastíme, vysypeme strouhankou. Naplníme hmotou a rychle zapečeme. Krájíme úplně vychladlou. Necháme přes noc v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Paštika paní Olgy

Komentáře

  1. Jana V.   17.01.2007 | 14:40 | reagovat |

    Taky jsem vyzkoušela,jedli jsme s čínským zelím jako salátem,chlebem,nebo s mrkvovým salátem.Je to zdravé,ale příliš často to doma nedělám.

  2. romana behenská   16.01.2007 | 17:06 | reagovat |

    My to jíme jako chuťovku za studena, s okurkou a chlebem.

  3. Marie   15.01.2007 | 21:32 | reagovat |

    Já se omlouvám, ale vůbec jsem nepochopila jestli je to chuťovka, příloha nebo hlavní jídlo, to se jí studené?

  4. romana behenská   12.01.2007 | 20:27 | reagovat |

    Není potřeba mixovat. Stačí pouze rozvařit do kašovité konzistence.

  5. Ivana Přikrylová   12.01.2007 | 15:52 | reagovat |

    To se vůbec nemixuje?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web