Autor:

Paškouni

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
nebo hovězí či vepřové
1 plechovka
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 2 ks
Rajský protlak
lze přidat (dle chuti)
 
Česnek
dle chuti
 
Těstoviny  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Zpěníme cibuli, přidáme konzervu, (rajský protlak), sůl, pepř a jakékoliv koření, podusíme, přidáme česnek a promícháme.

Uvařené těstoviny promícháme s masovou směsí a posypeme sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Paškouni

Komentáře

  1. Jana Nesvadbová   25.02.2007 | 18:35 | reagovat | závadný

    Za blahých dob pionýrských táborů jsme tímto receptem zahajovali - rychlé, dobré

  2. Veronika   01.09.2005 | 5:28 | reagovat | závadný

    Přidám houby a bude to výborné.Díky.

  3. jana   07.06.2005 | 16:52 | reagovat | závadný

    no nic moc

  4. Jana Tichá   04.05.2005 | 12:13 | reagovat | závadný

    Vypadá to na rychlou a chutnou večeři. Díky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web