Pašerácký guláš

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: u.f.o.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • vývar
    • 80
      g tuk
    • 3
      cibule
    • sůl
    • 120
      g párky jemné
    • kmín
    • rajský protlak
    • 250
      g naložené papriky
    • majoránka
    • 40
      g hladká mouka
    • pepř mletý
    • česnek
    • 120
      g žampiony
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na části tuku osmažíme drobně pokrájenou cibulku, zaprášíme paprikou, přidáme na kostky nakrájené maso, sůl, kmín, majoránku, pepř, utřený česnek, protlak, orestujeme a za občasného míchání a podlévání dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zasypeme moukou, zalijeme vývarem, dobře rozmícháme a povaříme. Do povařené šťávy vložíme očištěné nakrájené žampiony a na kolečka nakrájené párky, sterilovanou papriku a necháme přejít varem. Já, protože dnes mouka za moc nestojí, ještě guláš trochu naředím a zahustím ho tmavou jíškou z krabice.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.