Autor:

Pašerácký guláš

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Vývar  
Tuk 80 g
Cibule
Sůl  
Párky
jemné
120 g
Kmín  
Rajský protlak  
Naložené papriky 250 g
Majoránka  
Hladká mouka 40 g
Pepř mletý  
Česnek  
Žampiony 120 g
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Na části tuku osmažíme drobně pokrájenou cibulku, zaprášíme paprikou, přidáme na kostky nakrájené maso, sůl, kmín, majoránku, pepř, utřený česnek, protlak, orestujeme a za občasného míchání a podlévání dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zasypeme moukou, zalijeme vývarem, dobře rozmícháme a povaříme. Do povařené šťávy vložíme očištěné nakrájené žampiony a na kolečka nakrájené párky, sterilovanou papriku a necháme přejít varem. Já, protože dnes mouka za moc nestojí, ještě guláš trochu naředím a zahustím ho tmavou jíškou z krabice.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Pašerácký guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web