Autor:

Pašerácký guláš

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Vývar  
Tuk 80 g
Cibule
Sůl  
Párky
jemné
120 g
Kmín  
Rajský protlak  
Naložené papriky 250 g
Majoránka  
Hladká mouka 40 g
Pepř mletý  
Česnek  
Žampiony 120 g
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Na části tuku osmažíme drobně pokrájenou cibulku, zaprášíme paprikou, přidáme na kostky nakrájené maso, sůl, kmín, majoránku, pepř, utřený česnek, protlak, orestujeme a za občasného míchání a podlévání dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zasypeme moukou, zalijeme vývarem, dobře rozmícháme a povaříme. Do povařené šťávy vložíme očištěné nakrájené žampiony a na kolečka nakrájené párky, sterilovanou papriku a necháme přejít varem. Já, protože dnes mouka za moc nestojí, ještě guláš trochu naředím a zahustím ho tmavou jíškou z krabice.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Pašerácký guláš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web