Autor:

Pašerácké kuře

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Olivový olej 75 ml
Olivy 150 g
Rozmarýn 2 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Česnek 4 stroužek
Citronová kůra  
Brambory  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Smícháme olej, koření, sůl, rozmačkaný česnek, šťávu a kůru z citrónu. Směsí potřeme rozporcované kuře a necháme uležet v chladu do druhého dne. Kuře přemístíme na pekáč, obložíme příslušným množstvím syrových loupaných brambor, přidáme olivy, přelijeme zbytkem marinády. V rozpálené troubě pečeme asi hodinu. Během pečení podléváme vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Pašerácké kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web