Autor:

Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Těstoviny
dle vlastního výběru, cca 200 -
250 g
Sůl  
Olej 1 lžíce
Tuňákové kuličky
Tuňák - ve vlastní šťávě
- okapaný
120 g
Strouhaný parmazán 1 lžíce
Petrželka 1 lžíce
Vejce 1 ks
Sůl  
Strouhanka
- čerstvá
40 g
Olej
na smažení
 
Dohotovení
Strouhaný parmazán
na posypání těstovin
 
Petrželka
na posypání těstovin
 
Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami

Postup přípravy:

Tuňáka necháme okapat, dáme do misky a vidličkou ho rozmačkáme, osolíme, přidáme petrželku, parmezán a čerstvou strouhanku. Vše dobře promícháme a vlhkou nebo pomaštěnou rukou tvoříme malé kuličky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

Těstoviny uvaříme v osolené vodě s olejem dle návodu, scedíme a nandáme na talíře. Ihned posypeme dle chuti parmezánem a petrželkou a přidáme osmažené parmezánovo-tuňákové kuličky a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Parmezánové těstoviny s tuňákovými kuličkami

Komentáře

  1. Andrea   25.02.2013 | 13:31 | reagovat |

    Porce je opravdu akorát pro dva a moc nám chutnalo. Je to výborné, snadné a rychlé, takže perfektní :-)) .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web