Autor:

Párky v pivu

Střední
Ingredience
Cibule  
Hořčice  
Pivo - černé  
Kečup - ostrý  
Párky
(nejlépe telecí)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Párky nařízneme podélně, aby se dobře rozevíraly, cibuli nakrájíme na fousky. Párek rozevřeme, namažeme ho zevnitř hořčicí, vložíme do něj cibulové „fousky“ a uzavřeme jehlicí nebo špejlí. Takto zpracované párky poklademe vedle sebe na pekáč, polijeme kečupem (3/4 až celou malou lahví) a černým pivem (určitě ne celou lahev), asi tak, aby párky byly do poloviny ponořeny do omáčky z kečupu a piva. Pekáč přikryjeme a necháváme zapéct dokud párky nemají opečené rozříznuté hrany.

Ke konci se může pekáč i odkrýt, aby to líp zkřupovatělo. Podáváme s chlebem.
Poznámka autora: pozor na příliš silné ostré kečupy, před použitím je lepší kečup ochutnat, aby síla kečupu nepřekryla chuť párků a piva. Pokud je ostrý kečup příliš silný, může se trošku promíchat se sladkým kečupem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Párky v pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web