Autor:

Párky v pivu

Střední
Ingredience
Cibule  
Hořčice  
Pivo - černé  
Kečup - ostrý  
Párky
(nejlépe telecí)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Párky nařízneme podélně, aby se dobře rozevíraly, cibuli nakrájíme na fousky. Párek rozevřeme, namažeme ho zevnitř hořčicí, vložíme do něj cibulové „fousky“ a uzavřeme jehlicí nebo špejlí. Takto zpracované párky poklademe vedle sebe na pekáč, polijeme kečupem (3/4 až celou malou lahví) a černým pivem (určitě ne celou lahev), asi tak, aby párky byly do poloviny ponořeny do omáčky z kečupu a piva. Pekáč přikryjeme a necháváme zapéct dokud párky nemají opečené rozříznuté hrany.

Ke konci se může pekáč i odkrýt, aby to líp zkřupovatělo. Podáváme s chlebem.
Poznámka autora: pozor na příliš silné ostré kečupy, před použitím je lepší kečup ochutnat, aby síla kečupu nepřekryla chuť párků a piva. Pokud je ostrý kečup příliš silný, může se trošku promíchat se sladkým kečupem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Párky v pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web