Autor:

Pařížský krém

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Moučkový cukr 1 hrnek
Máslo 1/2 kostka
Čokoláda na vaření
nastrouhané
1 balení
Smetana ke šlehání 1 hrnek
Pařížský krém

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené, Dezerty

Čokoládu vsypeme do oslazené smetany, za stálého míchání přivedeme k varu a pak necháme vychladnout.
Čokoládovou smetanu vlijeme do šlehače, přidáme změklé máslo a ušleháme hladký krém.

Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2
4 4 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pařížský krém

Komentáře

  1. JEDNODUŠE   19.02.2017 | 15:27 | reagovat |

    Dala jsem malinký šálek cukru ,ale bylo to moc sladké,když jsem zvážila obsah,bylo to 100g. Příště dám na jednu čokošku jen 50 g cukru.Jinak se s krémem pěkně pracovalo

  2. Milena   03.05.2016 | 17:33 | reagovat |

    Rychle a chutné :-)

  3. Anonymous   17.10.2014 | 15:48 | reagovat |

    bolonska omacka

  4. E.lis   07.08.2013 | 22:07 | reagovat |

    cukru může být i míň ale jinak super :P

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web