Pařížské žampiony

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: antek

Suroviny

Vložit do nákupu
    • žampiony
    • rohlík
    • pórek Cibule
    • zakysaná smetana
    • máslo (Olivový olej)
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vymastíte zapékací mísu. Vyložíte ji vrstvou rohlíků, nakrájených na kolečka. Na to položíte žampiony, potom dáte vrstvu jemně nakrájeného pórku nebo cibule, dáte další vrstvu rohlíků, hrubě krájené žampiony a opět pórek a třeba ještě třetí vrstvy téhož. Všechno opepříte, osolíte a z vrchu pošploucháte hustou smetanou (může být i kyselá krémovitá, kladená jako hrudky na každou vrstvu).
2
Nahoru ještě nasypete hrubě strouhaného sýra a posypete petrželkou. Dobré je to pokapat olejem nebo poklást máslem. Pak zapékáte v silné troubě. Snad dvacet minut, ale to si pohlídáte.
Zařazení: Pokrmy Z hub

Komentáře k receptu

  • eva
    eva |

    22. 10. 2011 13:01

    už jste videli pařížana, co jí rohlíky?? šílený

  • barča
    barča |

    7. 1. 2008 08:26

    Taky se mi to libí, zajímavý nápad.

  • Lucie Krejčí
    Lucie Krejčí |

    6. 1. 2008 20:24

    To vypadá zajímavě. Určitě vyzkouším.