Autor:

Pařížské žampiony

Střední
Ingredience
Žampiony  
Rohlík  
Pórek
Cibule
 
Zakysaná smetana  
Máslo
(Olivový olej)
 
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Vymastíte zapékací mísu. Vyložíte ji vrstvou rohlíků, nakrájených na kolečka. Na to položíte žampiony, potom dáte vrstvu jemně nakrájeného pórku nebo cibule, dáte další vrstvu rohlíků, hrubě krájené žampiony a opět pórek a třeba ještě třetí vrstvy téhož. Všechno opepříte, osolíte a z vrchu pošploucháte hustou smetanou (může být i kyselá krémovitá, kladená jako hrudky na každou vrstvu).

Nahoru ještě nasypete hrubě strouhaného sýra a posypete petrželkou. Dobré je to pokapat olejem nebo poklást máslem. Pak zapékáte v silné troubě. Snad dvacet minut, ale to si pohlídáte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Makarony s pancettou Zapečte to! 4x večeře do trouby Články z

Komentáře k receptu: Pařížské žampiony

Komentáře

  1. eva   22.10.2011 | 13:01 | reagovat |

    už jste videli pařížana, co jí rohlíky?? šílený

  2. barča   07.01.2008 | 8:26 | reagovat |

    Taky se mi to libí, zajímavý nápad.

  3. Lucie Krejčí   06.01.2008 | 20:24 | reagovat |

    To vypadá zajímavě. Určitě vyzkouším.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web