Autor:

Pařené papriky (Bulharsko)

Snadné
Ingredience
Paprikové lusky 6 ks
Česnek  
Olivový olej  
Sůl  
Ocet  
Voda  

Postup přípravy:

Paprikové lusky nasucho opražíme na pánvi až začnou hnědnout. Vložíme je do igelitového sáčku a necháme zapařit. Poté z nich sloupneme slupku a vyjmeme semena.
Osolíme, potřeme rozdrceným česnekem, polijeme trochou olivového oleje a octovou vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Pařené papriky (Bulharsko)

Komentáře

  1. Jaruna   01.02.2011 | 16:59 | reagovat | závadný

    Peču je úplně stejně, ale dělám z nich potom salát. Pečené oloupané papriky potrhám - podélně, přidám česnek nakrájený na slaboučká kolečka, přidám petrželovou nať kudrnku a vše zakápnu olivovým olejem. Přisolím dle chuti. Vychladím. S bagetou, nebo jiným pečivem je to výborná večeře.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web