Autor:

Pařené papriky (Bulharsko)

Snadné
Ingredience
Paprikové lusky 6 ks
Česnek  
Olivový olej  
Sůl  
Ocet  
Voda  

Postup přípravy:

Paprikové lusky nasucho opražíme na pánvi až začnou hnědnout. Vložíme je do igelitového sáčku a necháme zapařit. Poté z nich sloupneme slupku a vyjmeme semena.
Osolíme, potřeme rozdrceným česnekem, polijeme trochou olivového oleje a octovou vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty Články z

Komentáře k receptu: Pařené papriky (Bulharsko)

Komentáře

  1. Jaruna   01.02.2011 | 16:59 | reagovat |

    Peču je úplně stejně, ale dělám z nich potom salát. Pečené oloupané papriky potrhám - podélně, přidám česnek nakrájený na slaboučká kolečka, přidám petrželovou nať kudrnku a vše zakápnu olivovým olejem. Přisolím dle chuti. Vychladím. S bagetou, nebo jiným pečivem je to výborná večeře.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web