Autor:

Pařené papriky (Bulharsko)

Snadné
Ingredience
Paprikové lusky 6 ks
Česnek  
Olivový olej  
Sůl  
Ocet  
Voda  

Postup přípravy:

Paprikové lusky nasucho opražíme na pánvi až začnou hnědnout. Vložíme je do igelitového sáčku a necháme zapařit. Poté z nich sloupneme slupku a vyjmeme semena.
Osolíme, potřeme rozdrceným česnekem, polijeme trochou olivového oleje a octovou vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Pařené papriky (Bulharsko)

Komentáře

  1. Jaruna   01.02.2011 | 16:59 | reagovat |

    Peču je úplně stejně, ale dělám z nich potom salát. Pečené oloupané papriky potrhám - podélně, přidám česnek nakrájený na slaboučká kolečka, přidám petrželovou nať kudrnku a vše zakápnu olivovým olejem. Přisolím dle chuti. Vychladím. S bagetou, nebo jiným pečivem je to výborná večeře.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web