Autor:

Papriky plněné šafránovou rýží

Střední
Ingredience
Červená paprika 4 ks
Dlouhozrnná rýže 300 g
Šafrán 1 lžička
Cibulka
pórková
1 svazek
Rostlinný olej 2 lžíce
Červené feferonky 1 ks
Zelené olivy
s papričkou
100 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Papriky omyjeme, odřízneme vršky a důkladně odstraníme semeníky. Rýži vaříme asi 25 minut v 600 ml osolené vody, pak rovnoměrně vmícháme šafrán a stáhneme z plotny. Na rozpáleném oleji asi 5 minut smažíme na tenká kolečka nakrájené cibulky a vmícháme najemno posekaný lusk z feferonky. Olivy necháme okapat a rozpůlíme je. Cibulky a olivy vmícháme do uvařené rýže, osolíme a opepříme. Papriky upravíme na mísu, naplníme je rýžovou nádivkou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šumavská kyselka Tradiční recepty z regionů Články z

Komentáře k receptu: Papriky plněné šafránovou rýží

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web