Papriky plněné pikantní pastou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapie
    • 100
      ml smetana
    • feferonka
    • olej
    • hermelín
    • 2
      česnek Paličky
    • sardinky v oleji
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z paprik vykrojíme jádra, do dutých paprik vlijeme do 1/4 papriky smetanu, poté do papriky vložíme feferonky, pak nakrájíme hermelín na plátky a vložíme je do papriky. Na závěr přilijeme do paprik 2 lžíce oleje.
2
**Příprava pikantní pasty:** do misky vložíme sardinky a rozmačkáme je. Potom rozmačkáme česnek a přidáme ho k sardinkám. Nakrájíme cibuli na kostičky a opět ji přisypeme ke směsi. Vše důkladně rozmačkáme, aby se všechny chutě propojily.
3
**Papriky:** na pánvi budeme papriky smažit cca 10 minut. Poté papriky potřeme pikantní pastou a pokud se ještě vejde, tak trochu pasty vtěstnáme i do paprik. Necháme vychladnout a můžeme podávat na stůl.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.