Autor:

Paprikový salát s ovčím sýrem

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Červená paprika 2 ks
Řapíkatý celer
Červená cibule 1 ks
Ovčí sýr 300 g
Vinný ocet 3 lžíce
Med 1/2 lžička
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Slunečnicový olej 6 lžíce
Bylinky 2 lžíce
Paprikový salát s ovčím sýrem

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Omyjeme zeleninu. Papriky rozpůlíme a vyjmeme jádřince. Lusky nakrájíme na kostičky. Snítky celeru pokrájíme na menší špalíky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Sýr rozdělíme na úhledné menší kousky. Připravíme dresink. Smísíme ocet s medem a dochutíme solí a pepřem. Přilijeme olej a nasypeme jemně nasekané bylinky.

Do větší salátové mísy nasypeme pokrájenou zeleninu a sýr. Přelijeme dresinkem, lehce promícháme a uložíme alespoň na 15 minut do chladničky. Před podáváním můžeme dozdobit snítkou čerstvého tymiánu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Paprikový salát s ovčím sýrem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web