Autor:

Paprikové filety

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Filé z tresky
, kapra...
 
Mletá sladká paprika
nebo v kombinaci s pálivou
 
Hladká mouka  
Sůl  
Olej  
Paprikové filety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 10 minut odležet, pak je osušíme, osolíme a poprášíme paprikou. Pokud máme rádi pikantnější chuť, můžeme použít pálivou papriku, pokud máme rádi kořeněnou chuť, můžeme použít kořenící paprikovou směs Tandoori Masala.
Filety necháme na talířku půl hodiny odležet. Pak je obalíme v hladké mouce a osmažíme zprudka ze všech stran. Osmažené filety podáváme s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Paprikové filety

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web