Autor:

Paprikové filety

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Filé z tresky
, kapra...
 
Mletá sladká paprika
nebo v kombinaci s pálivou
 
Hladká mouka  
Sůl  
Olej  
Paprikové filety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 10 minut odležet, pak je osušíme, osolíme a poprášíme paprikou. Pokud máme rádi pikantnější chuť, můžeme použít pálivou papriku, pokud máme rádi kořeněnou chuť, můžeme použít kořenící paprikovou směs Tandoori Masala.
Filety necháme na talířku půl hodiny odležet. Pak je obalíme v hladké mouce a osmažíme zprudka ze všech stran. Osmažené filety podáváme s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Paprikové filety

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web