Autor:

Paprikové filety

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Filé z tresky
, kapra...
 
Mletá sladká paprika
nebo v kombinaci s pálivou
 
Hladká mouka  
Sůl  
Olej  
Paprikové filety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 10 minut odležet, pak je osušíme, osolíme a poprášíme paprikou. Pokud máme rádi pikantnější chuť, můžeme použít pálivou papriku, pokud máme rádi kořeněnou chuť, můžeme použít kořenící paprikovou směs Tandoori Masala.
Filety necháme na talířku půl hodiny odležet. Pak je obalíme v hladké mouce a osmažíme zprudka ze všech stran. Osmažené filety podáváme s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Paprikové filety

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web