Paprikové filety

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Množství dle počtu strávníků
    • filé z tresky , kapra...
    • mletá sladká paprika nebo v kombinaci s pálivou
    • hladká mouka
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 10 minut odležet, pak je osušíme, osolíme a poprášíme paprikou. Pokud máme rádi pikantnější chuť, můžeme použít pálivou papriku, pokud máme rádi kořeněnou chuť, můžeme použít kořenící paprikovou směs Tandoori Masala.
2
Filety necháme na talířku půl hodiny odležet. Pak je obalíme v hladké mouce a osmažíme zprudka ze všech stran. Osmažené filety podáváme s bramborovou přílohou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.