Autor:

Paprikové filety

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Filé z tresky
, kapra...
 
Mletá sladká paprika
nebo v kombinaci s pálivou
 
Hladká mouka  
Sůl  
Olej  
Paprikové filety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 10 minut odležet, pak je osušíme, osolíme a poprášíme paprikou. Pokud máme rádi pikantnější chuť, můžeme použít pálivou papriku, pokud máme rádi kořeněnou chuť, můžeme použít kořenící paprikovou směs Tandoori Masala.
Filety necháme na talířku půl hodiny odležet. Pak je obalíme v hladké mouce a osmažíme zprudka ze všech stran. Osmažené filety podáváme s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Paprikové filety

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web