Autor:

Pangasius v tomatové omáčce

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Pangasius
mražený
1 kg
Cherry rajčátka 250 g
Červená paprika 200 g
Špenát
čerstvý
100 g
Kečup - ostrý 50 g
Olivový olej 2 lžíce
Rozmarýn  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Mraženou rybu dáme na několik minut do mikrovlné trouby rozmrazit. Tekutinu slijeme. Rybu dáme do zapékací mísy, osolíme ji, potřeme olivovým olejem a kečupem a posypeme ji rozmarýnem. Obložíme ji rajčaty, na kousky nakrájenou paprikou a zelenými listy špenátu. Při 180 C ji pečeme asi 20 minut.
Podáváme s bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Pangasius v tomatové omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web