Autor:

Pangasius v tomatové omáčce

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Pangasius
mražený
1 kg
Cherry rajčátka 250 g
Červená paprika 200 g
Špenát
čerstvý
100 g
Kečup - ostrý 50 g
Olivový olej 2 lžíce
Rozmarýn  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Mraženou rybu dáme na několik minut do mikrovlné trouby rozmrazit. Tekutinu slijeme. Rybu dáme do zapékací mísy, osolíme ji, potřeme olivovým olejem a kečupem a posypeme ji rozmarýnem. Obložíme ji rajčaty, na kousky nakrájenou paprikou a zelenými listy špenátu. Při 180 C ji pečeme asi 20 minut.
Podáváme s bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Pangasius v tomatové omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web