Autor:

Pangasius v tomatové omáčce

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Pangasius
mražený
1 kg
Cherry rajčátka 250 g
Červená paprika 200 g
Špenát
čerstvý
100 g
Kečup - ostrý 50 g
Olivový olej 2 lžíce
Rozmarýn  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Mraženou rybu dáme na několik minut do mikrovlné trouby rozmrazit. Tekutinu slijeme. Rybu dáme do zapékací mísy, osolíme ji, potřeme olivovým olejem a kečupem a posypeme ji rozmarýnem. Obložíme ji rajčaty, na kousky nakrájenou paprikou a zelenými listy špenátu. Při 180 C ji pečeme asi 20 minut.
Podáváme s bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Pangasius v tomatové omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web