Pangasius v tomatové omáčce

Hodnocení:

Moje:

30 minut
6
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg pangasius mražený
    • 250
      g cherry rajčátka
    • 200
      g červená paprika
    • 100
      g špenát čerstvý
    • 50
      g kečup - ostrý
    • 2
      lžíce olivový olej
    • rozmarýn
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mraženou rybu dáme na několik minut do mikrovlné trouby rozmrazit. Tekutinu slijeme. Rybu dáme do zapékací mísy, osolíme ji, potřeme olivovým olejem a kečupem a posypeme ji rozmarýnem. Obložíme ji rajčaty, na kousky nakrájenou paprikou a zelenými listy špenátu. Při 180 C ji pečeme asi 20 minut.
2
Podáváme s bramborami.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.