Pangasius v alobalu se zeleninou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
1
porce
1 700 kJ
autor: Lamberta

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks pangasius
    • 1
      ks rajče
    • 0,5
      ks paprika
    • cibule
    • česnek
    • kmín
    • grilovací koření
    • 2
      ks brambory středně velké
    • olivový olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Alobal lehce potřeme olivovým olejem a položíme na něj rybu, kterou okořeníme podle chuti (např. rozmarýn dodá krásnou vůni). Poté ji posypeme na jemno nakrájenou cibulí, ochutíme česnekem a navrch pokládáme na kolečka nakrájené rajče. Nakonec kolem ryby dáme nakrájenou papriku na nudličky a pečlivě zabalíme.
2
Mezitím si rozehřejeme troubu. Oloupeme brambory a nakrájíme je na kostičky. Vezmeme zapékací mísu, lehce jí potřeme olivovým olejem, vložíme do ní zabalenou rybu a kolem ní nasypeme brambory, které nakonec můžeme posypat grilovacím kořením (můžeme použít také koření na brambory, nebo rozmarýn).
3
Vložíme do trouby a pečeme cca 20 minut.
4
(Můžeme také připravit na pánvi, rybka pak bude více opečená.)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.