Autor:

Pangasius na zelenině (dietní)

Snadné
Ingredience
Pangasius  
Kečup - jemný  
Česnek  
Cibule  
Mražená zelenina  
Podravka  
Paprika - sladká  
Koření
mleté - může být i grilovací
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Asi 2 hodiny předtím, než má být jídlo hotové, vytáhneme pangásia z lednice, abychom si ho nakořenili. Připravíme pekáček, ve kterém rybu budeme dělat a cibuli nakrájenou na kolečka rozmístíme po dně pekáče, stejně to uděláme i s česnekem. Zalijeme to po celé ploše vodou (vody mnoho nedáme, protože pangásius při rozmrznutí vodu pustí) a posypeme paprikou, podravkou a mletým kořením.

Na to poskládáme kousky pangásia (které už jen okřeníme podravkou, paprikou a kořením) a nechámeho tak přímo na pekáčku rozmrznout, po dvou hodinách přidáme do mezer, mezi plátky pangásia po polévkové lžíči kečupu (nešetříme!). A celé to posypeme zeleninou a můžeme ještě jednou přesypat podravkou (množství přidávaného koření dáváme jen podle svého vkusu).

Dáme do touby a pečeme 15-20 min. při teplotě 180 °C.

Jak poznáme, že je hotový? Kousky masa se nám musí pod nožem rozpadat.

Poznámka: ryba - Pangasius (sladkovodní žralok, není nejlevnější, ale je skoro bez kostí, a velmi dietní)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
2
4 10 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Pangasius na zelenině (dietní)

Komentáře

  1. Sisi   10.04.2012 | 12:03 | reagovat |

    Nevím v jaké kvalitě se pangasius prodává v zemi původu, ale u nás je to hodně ledu s trochou rybího TUĆNÉHO masa. To snad není vhodná strava ani pro psy !!!!!!! :-(

  2. anonym   22.03.2011 | 18:32 | reagovat |

    mno ne asiii :-( =-O :-D Dietní. :D

  3. bublinka   19.02.2011 | 12:52 | reagovat |

    dietní? ha ha :-$

  4. Ala   25.01.2011 | 12:09 | reagovat |

    me vždycky pobaví to slovo "dietní" to autor nemyslí vážně.)) kdyby vynechal kečup, podravku a raději tam šoupnul trošku máslíčka a místo mražené zeleninu, čerstvou a trošku bylinek tak je recept mnohem lepší

  5. Lenja   11.01.2011 | 14:32 | reagovat |

    nic ve zlém, ale také souhlasím, jen ať je pěkně cítit rybička. navíc mě úplně fascinuje cpát do všeho kečup... :-|

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web