Autor:

Pangasius na zelenině (dietní)

Snadné
Ingredience
Pangasius  
Kečup - jemný  
Česnek  
Cibule  
Mražená zelenina  
Podravka  
Paprika - sladká  
Koření
mleté - může být i grilovací
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Asi 2 hodiny předtím, než má být jídlo hotové, vytáhneme pangásia z lednice, abychom si ho nakořenili. Připravíme pekáček, ve kterém rybu budeme dělat a cibuli nakrájenou na kolečka rozmístíme po dně pekáče, stejně to uděláme i s česnekem. Zalijeme to po celé ploše vodou (vody mnoho nedáme, protože pangásius při rozmrznutí vodu pustí) a posypeme paprikou, podravkou a mletým kořením.

Na to poskládáme kousky pangásia (které už jen okřeníme podravkou, paprikou a kořením) a nechámeho tak přímo na pekáčku rozmrznout, po dvou hodinách přidáme do mezer, mezi plátky pangásia po polévkové lžíči kečupu (nešetříme!). A celé to posypeme zeleninou a můžeme ještě jednou přesypat podravkou (množství přidávaného koření dáváme jen podle svého vkusu).

Dáme do touby a pečeme 15-20 min. při teplotě 180 °C.

Jak poznáme, že je hotový? Kousky masa se nám musí pod nožem rozpadat.

Poznámka: ryba - Pangasius (sladkovodní žralok, není nejlevnější, ale je skoro bez kostí, a velmi dietní)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
2
4 10 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 10x)
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Pangasius na zelenině (dietní)

Komentáře

  1. Sisi   10.04.2012 | 12:03 | reagovat | závadný

    Nevím v jaké kvalitě se pangasius prodává v zemi původu, ale u nás je to hodně ledu s trochou rybího TUĆNÉHO masa. To snad není vhodná strava ani pro psy !!!!!!! :-(

  2. anonym   22.03.2011 | 18:32 | reagovat | závadný

    mno ne asiii :-( =-O :-D Dietní. :D

  3. bublinka   19.02.2011 | 12:52 | reagovat | závadný

    dietní? ha ha :-$

  4. Ala   25.01.2011 | 12:09 | reagovat | závadný

    me vždycky pobaví to slovo "dietní" to autor nemyslí vážně.)) kdyby vynechal kečup, podravku a raději tam šoupnul trošku máslíčka a místo mražené zeleninu, čerstvou a trošku bylinek tak je recept mnohem lepší

  5. Lenja   11.01.2011 | 14:32 | reagovat | závadný

    nic ve zlém, ale také souhlasím, jen ať je pěkně cítit rybička. navíc mě úplně fascinuje cpát do všeho kečup... :-|

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web