Autor:

Pangasius na bramborových plátcích

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Pangasius 4 plátek
Česnek sušený  
Citron 1 ks
Bylinkové koření  
Bazalka  
Brambory  
Olej  
Sůl  
Pomůcka
Pečící papír  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Brambory si oloupeme,opláchneme a nakrájíme na co nejmenší kolečka ( cca 2 mm). Pokládáme na plech, který je vyložený pečícím papírem, aby se brambůrky nepřipekly. Osolíme a vložíme do předem vyhřáté trouby (já dávám na 200C)

Zhruba po 25 min,co jsou brambůrky v troubě začneme dělat pangasa.

Plátky si opláchneme ve studené vodě a trošku vysušíme papírovou utěrkou. Osušeného pangasa jemně osolíme a okořeníme bylinkovým kořením. Vkládáme na rozehřátou pánev s olejem nebo s máslem a z každé strany ho necháme zhruba 3-4 minutky, aby se maso zatáhlo.

Poté vyjmeme z pánve, odložíme na talíř a až budou brambůrky pěkně měkké vložíme na ně pangasa, pokapeme citronovou šťávou , výpekem z pánve a necháme ho dopéct..cca 10 minut. Brambory dostanou lepší chuť.

Servírujeme s bazalkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Pangasius na bramborových plátcích

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web