Autor:

Pangasius na bramborových plátcích

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Pangasius 4 plátek
Česnek sušený  
Citron 1 ks
Bylinkové koření  
Bazalka  
Brambory  
Olej  
Sůl  
Pomůcka
Pečící papír  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Brambory si oloupeme,opláchneme a nakrájíme na co nejmenší kolečka ( cca 2 mm). Pokládáme na plech, který je vyložený pečícím papírem, aby se brambůrky nepřipekly. Osolíme a vložíme do předem vyhřáté trouby (já dávám na 200C)

Zhruba po 25 min,co jsou brambůrky v troubě začneme dělat pangasa.

Plátky si opláchneme ve studené vodě a trošku vysušíme papírovou utěrkou. Osušeného pangasa jemně osolíme a okořeníme bylinkovým kořením. Vkládáme na rozehřátou pánev s olejem nebo s máslem a z každé strany ho necháme zhruba 3-4 minutky, aby se maso zatáhlo.

Poté vyjmeme z pánve, odložíme na talíř a až budou brambůrky pěkně měkké vložíme na ně pangasa, pokapeme citronovou šťávou , výpekem z pánve a necháme ho dopéct..cca 10 minut. Brambory dostanou lepší chuť.

Servírujeme s bazalkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Pangasius na bramborových plátcích

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web