Autor:

Pangas se žampiony a pórkem

Střední
Ingredience
Pangasius
Větší
2 ks
Žampiony
Větší
4 ks
Pórek  
Máslo  
Sůl  
Citronová šťáva  
Pepř mletý  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme žampiony na větší kousky, pórek na kolečka a na másle pěkně osmažíme dozlatova (nejdřív dáme houby až potom pórek).

Smažíme dost zprudka, aby se stačila odpařovat voda z hub. Přidáme kmín, pepř, trochu osolíme a sudáme z pánve. Na stejnou pánev přidáme máslo a opečeme rybu. Houby s pórkem přidáme na rybu a necháme chvíli spojit chutě mimo plotýnku.

Nejlepší je s bramborovou kaší (pro labužníky se dá zapéct s nivou - pak je třeba zapít pivem !).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Pangas se žampiony a pórkem

Komentáře

  1. Markéta Dočekalová   22.08.2009 | 21:10 | reagovat |

    Pangas byl opravdu výborný, opečeného jsem ho naskládala do zapékací mísy, na něj nasypala směs a posypala nahrubo nastrouhaným eidamem. Pak jsem to zapékala asi 20 minut a výsledkem byla opravdu mňamka :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web