Autor:

Pangas se žampiony a pórkem

Střední
Ingredience
Pangasius
Větší
2 ks
Žampiony
Větší
4 ks
Pórek  
Máslo  
Sůl  
Citronová šťáva  
Pepř mletý  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme žampiony na větší kousky, pórek na kolečka a na másle pěkně osmažíme dozlatova (nejdřív dáme houby až potom pórek).

Smažíme dost zprudka, aby se stačila odpařovat voda z hub. Přidáme kmín, pepř, trochu osolíme a sudáme z pánve. Na stejnou pánev přidáme máslo a opečeme rybu. Houby s pórkem přidáme na rybu a necháme chvíli spojit chutě mimo plotýnku.

Nejlepší je s bramborovou kaší (pro labužníky se dá zapéct s nivou - pak je třeba zapít pivem !).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Pangas se žampiony a pórkem

Komentáře

  1. Markéta Dočekalová   22.08.2009 | 21:10 | reagovat |

    Pangas byl opravdu výborný, opečeného jsem ho naskládala do zapékací mísy, na něj nasypala směs a posypala nahrubo nastrouhaným eidamem. Pak jsem to zapékala asi 20 minut a výsledkem byla opravdu mňamka :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web