Autor:

Pangas na víně a šalvěji

Střední
Ingredience
Pangasius
filé
2 plátek
Sůl  
Pepř mletý  
Jarní cibulka  
Šalvěj
listů
Bílé víno 75 ml
Brambory
malé - uvařené v osolené vodě
12 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filátka z obou stran osolíme, opepříme. Můžete použít i koření na ryby, máte-li jej rádi. Do pekáčku či zapékací misky kápneme olej a vložíme do něj pangase.

Šalvěj i jarní cibulku nasekáme na hrubo, dáme pod i na rybu. Zalejeme vínem, obsypeme brambůrky, které ještě posolíme a zakápneme olejem.

Celé to zalijeme vínem, ale ne tak, aby v tom ryba plavala, během pečení totiž ještě pustí vodu (zvlášť mražený pangas).

Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 20-30 minut.

Pangas i brambůrky pak krásně voní po šalvěji - dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Pangas na víně a šalvěji

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web